Friday, April 13, 2012

THE BEST TREATMENT WAX THAT I EVER HAD :)


Sekarang ni anda xperlu g perabes duit nak dapat rambut lembut dan mudah diurus!
xperlu lagi kike saloon!!
YA!!! sy ingin memperkenalkan produk ini kpd anda semua.actually sy da guna since form 4 lagi.maknenye.....da 6 years!omago!lameee tu...tapi pe yg dapat sy katekan.TERBAIK.
dah la wangi!lembut.dan hasilnya mmg memuaskan!
harga?xmahal pun.well TREATMENT WAX dari watsons ni juga mmg THE BEST!

xsilap bwh rm15.kalau offer bwh rm10 pon boleh dpt.n kadang2 yg lagi best.buy 1 free 1.wahhhhhhh.

silap la kalau korg x cube.bkn produk lain x best.cume yg ni kan....banyak.boleh tahan smpai 4 bulan kadang2.cam sy pkai jimat2 boleh smpai 6 bulan!wow!JIMAT KAN?

ade banyak jenis...tp sy syorkan amek yg YOGHURT!gambar atas ni.yup.bg sy yg ni terbaik.xpela kalau korg nk try yg lain pun ok jugak.tapi yg ni sgt wangi...bukan tuk perempuan je...laki pon boleh!cz dad i pon pakai bende ni taw.aww ;p

so.cubalah!!!p la watsons yg berhampiran runah anda sekarang....sbb xsilap..bende ni cepat habis.lagi2 kalau offer ;)

3 comments:

ZYASH said...

mcm mane nak pakai ne?? hehehe, btw, thz follow blog zyash yer...

ZYASH said...

cube setting balik komen ne, supaya kita perasan ade org komen kat entry2 kita yang lepas2, check seting dia balik tau... Pas tu jgn lupe pasang nuffnang...

majoliccamanatee said...

okie...im new here.so papehal sila ajar kayh :) pening skit nk buat bende ni.huhu