Sunday, July 15, 2012

its me !

perkara yg anda perlu tahu tentang saya :







  • sy seorang yg takut dengan BADUT ! ye. ni cerita betul. mungkin bagi sesetengah org badut tu funny bg sy ..langsung TAK ok. SCARY ade la!! tolong jauh kan sy dengan badut.
  • warna kegemaran sy GOLD~! mmg yg tu paling suke...n yg lain = silver,green,red,pink ...dan jauh kan sy dengan warna BIRU. hate it ! huh.
  • sy mmg x suka makan PEDAS .sambal la pe r.tolong r.mintak di jauh kan.mungkin lidah yg x boleh nak trima n perut pon x boleh nk terima kalau makan pedas2 ni.bukan la nk mengade2 xmakan pedas,tapi bg sy bende ni terpulang pada individu. rasenye x perlu la nk ajuk org tu sbb die x makan pedas ...macam "eh kau ni x mkn pedas,cm budak2 la,budak2 pon makan pedas" oh well kalau perot aku saket de budak tu datang tolong aku ke?masing2 de otak kan?pikir r sendiri ..oops ;p
  • saya seorg yg menitikberatkan kebersihan.kalau boleh xnk tgk benda bersepah langsung.tapi masalah nye...sy juga seorg yg malas bile xde MOOD.hehhee. tapi kalau mood rajin tu dtg mmg best la!
  • sy seorg yg suka memerhati drpd banyak cakap. ye lah..bg sy org yg cakap kosong ni mmbazir air liur dorg je..last2 habuk pun xde.sbb tu dlm berkawan pun sy agak memilih.cerewet gak aku nieh..hehehe
  • sebut pasal bunga.haaaaaaaaaaaaaaa..... sy sbenarnye x brape minat ros.bukan x suke ea..x brape minat.sy lebih suka orkid,lili n TUBEROSES. hehe ..
  • sy x active dlm sukan.haha.MALAS betul ye sy nie.mmg sy akui sy kurang bersenam cuti ni.masa banyak abes ngadap screen lappy.mate pon da lebam.
  • sbg perempuan ,semua perempuan menjaga muka diorg kan?so do i! kalau de jerawat walau pun 1 sy da mula panic x tentu pasal.tah pape je an.kih3
  • ok rambut sbnr sy ialah tebal dan ikal. selepas rebond jadilah lurus kan.ni dah lama x rebond die jd spt asal balik.hmmm da malas nk rebond...but i think asl pun ok je.janji pndai jaga so xde la die rosak sgt :)
  • sy seorg yg tau ape yg sy nak.tu sbb la sy agak tegas bila melakukan kerja.
  • sy akui sy seorg yg BOROS dan pntang nampak SALE.ok.rasenye bende ni boleh diperbaiki kut.hehehe
  • i love FASHION.seyez!lagi pelik lagi sy suka.hoho.fashion is universal.so ia sentiasa berubah2 mengikut peredaran zaman.
  • sy gilakan barang yg RARE n BLING2.
  • hobi sy KARAOKE,WINDOW SHOPPING n tentulah update blog (walaupun x selalu)
  • sy boleh menjadi seorg yg GARANG bile badmood... seyez..sgt garang... (takut x?hehe)
  • sy suka menakut-nakut kan org dengan cerita hantu sy...pdahal sy sendiri seorg yg PENAKUT.
  • sy paling benci LIPAS.benci saaaaaaaaaaaaangat.dan begitu juga serangga yg lain.haha.
  • percaya x sy suka mmbela haiwan tetapi x berani nk pegang.heeeeee...dulu sy bela hamster dan sy hanya bg die makan je.yg mandikan sume mak sy yg buat.syyyyyyyy x berani nk  pegang.
  • sy seorg AILURPHOBIA....tau ape tu? FEAR OF CAT.yeahh.kalau de kucing kat kedai makan..sy sanggup bersila ats kerusi dan menangis kalau kucing tu tenung sy.kih3

3 comments:

FaFa EhA said...

antara byk2, eha setuju yang SUKE TAKOTKN ORG DENGAN CITE HANTU ! hahahaha eha selalu kne ngn mie
:((((((((((((((((

and yeah same kite takot badut ! ahahha

Al Kisah said...

takut badut.. sure kecik kecik dulu pernah tengok cerita seram IT..

majoliccamanatee said...

haah...seram cite tuh...mase tu r..hehehehehehe